Patch Glitter Star Hair Accessories For Clothing Sewing
22 ноября, 2020

Глитерная маска для участников шоу Танцы со звездами 2020

Автор: adminmoda

Новий 13 випуск шоу відбувся сьогоні у неділю, 22 листопада. Організатори приготували безліч сюрпризів і несподіванок. Грандіозний півфінал Танців з зірками, в якому ведучі вперше в історії шоу вийшли на паркет разом з учасниками, вже разпочався о 21.00. За шанс пройти у фінал на паркеті змагаються: Санта Дімопулос і Макс Леонов, Надія Мейхер і Кирило Васюк, Юлія Саніна і Діма Жук. Зустрічають пари на зірковому балконі екс-учасники проекту — Олег Винник і Ольга Фреймут.

Володимир Завадюк

Родзинкою шоу є саме танці з ведучими: Тіна Кароль з однією з пар виконає румбу, Юрій Горбунов — квікстеп, а Олег Винник — танго. Глядачі зможуть насолодитися спеціальним виступом Івана Дорна зі своїм хітом Ренесанс, та можна буде почути «гарячий» хіт Брудні танці від випускника проекту Голос країни LAUD. У минулому 12 випуску Танців з зірками проект залишили Сергій Танчинець і Яна Цибульська.

«Та́нці з зірка́ми» це українська версія міжнародного телевізійного проекту, котрий започаткований у Великій Британії ще у 2004 році на телеканалі BBC під назвою «Strictly Come Dancing» і набрав своєї популярності у багатьох країнах світу. Відомі люди шоу-бізнесу разом з професійними танцюристами склали пари, які на очах у телеглядачів демонструють свої танцювальні здібності. Виконання десяти композицій бальних танців оцінюють самі телеглядачі. Побивши всі рейтинги на телеканалі BBC, «Танці з зірками» із ще більшим тріумфом показували на телеекранах 16 країн світу, зокрема Аргентина, Австралія, Австрія, Бельгія, Бразилія, Чилі, Данія, Чехія, Естонія, Фінляндія, Німеччина, Угорщина, Ізраїль, Індія, Італія, Мексика, Нідерланди, Нова Зеландія, США, Польща, Іспанія, Росія та Норвегія.

Защитная глитерная маска

В Україні шоу стартувало у вересні 2006 року на телеканалі 1+1. Ведучими стали Тіна Кароль та Юрій Горбунов. Перший випуск проекту вийшов на екрани 7 жовтня 2006 року. Журі телешоу склали Григорій Чапкіс, Олена Коляденко, Олексій Литвинов, Вадим Єлізаров. Музичний супровід постійно забезпечує естрадно-духовий оркестр «Либідь з диригентом Максимом Кузіном (2006), художнім керівником та диригентом Григорій Постой, оркестрування композицій виконує Олександр Корш.

«Танці з зірками» — шалене шоу, де можно побачити непередбачувані перевтілення зіркових учасників, святкову атмосферу та насичений адреналіном настрій! Сучасні вражаючі постановки, з використанням казкових костюмів та несподіваних музичних номерів. За правилами проекту, 14 професійних танцівників утворюють пари з українськими зіркам. Телеглядачів побачуть танцювальні здібності та навички зірок після виснажливих репетицій. Виконання композицій оцінюється телеглядачами та професійним жюрі. Епізоди «Танців з зірками» напружені та інтригуючі у прямому ефірі, тому на долю кожної пари впливає кожен телеглядач. Поринувши у непередбачуваний та вируючий світ «Танців з зірками» кожен глядач приєднається до вибуху емоцій на танцполі.

Защитная глитерная маска

«Танцы со звездами» — проект, за которым следит вся Украина! Еженедельная трансляция безумного шоу, непредсказуемых перевоплощений звездных участников, праздничная атмосфера и волнения за судьбу любимой пары.

Согласно правил проекта, 14 профессиональных танцовщиков в паре с 14 украинскими звездами, еженедельно изучают новый танцевальный стиль и придумывают новые образы, доказывая свой профессионализм на звездном танцполе. Мастерство конкурсантов справедливо оценивает профессиональное жюри вместе с телезрителями. Каждый сюжет «Танцев со звездами» в прямом эфире отражается в судьбе каждой пары и влияет на результат мгновенно и онлайн.

Дух соревнования с ярким светом очаровывает зрителей своими неповторимыми номерами в шоу «Танцы со звездами». Просмотр шоу в ютуб доступен только на территории Украины. Танцы со звездами являются украинской адаптацией танцевального шоу BBC под названием «Strictly Come Dancing», которое появилось в Великобритании в 2004 году. В Украине проект стартовал в октябре 2006 года на телеканале 1+1, ведущими которого стали Юрий Горбунов и Тина Кароль. В интернет-магазине modadoma.net, можно купить глитерную маску, которая была создана в ограниченном тираже 95 шт для участников седьмого эфира сезона 2020 года.

Защитная глитерная маска